Atenció al públic:

8:30h. - 18:30h.

Cervantes, 34

08600 Berga

93 821 01 86

vedrunaberga@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Serveis del món digital

Tots els estudiants de tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google Apps for Education. Totes les aules de l’escola estan digitalitzades. Al centre fem Robòtica a totes les etapes. Ús de tauletes i dispositius Chromebooks.

Servei d’acollida

Aquest servei, supervisat per personal de l’escola, va destinat a aquelles famílies que necessiten deixar els seus fills/es abans d’iniciar la jornada escolar (horari lectiu).

Primària musical

Els alumnes que assisteixen a l’Escola Municipal de Música de Berga poden cursar una hora de l’activitat en horari lectiu i fer altres classes quan el grup realitza música de forma curricular

Escola multilingüe

Ensenyament de l’anglès des de Llar 1.
Matèries en anglès (Educació física).
Auxiliars de conversa nadius en anglès.
Estada lingüística a Anglaterra a 3r ESO.
Optatives de francès i alemany a secundària.
Intercanvi amb França.

Diploma Dual

Possibilitat de cursar la doble titulació d’ESO i Batxillerat: catalana i nord-americana (alumnes a partir de 2n ESO).

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars estan gestionades per l’empresa Sinapsis, que compta amb un conveni de cessió del servei per part de l’AMPA de l’escola.
Les activitats volen ser un complement a la jornada escolar. L’objectiu d’aquest servei és que els nens/es puguin ampliar el seu desenvolupament en diferents camps: artístics, esportius, d’habilitats, etc.

La majoria d’aquestes activitats es realitzen a partir de les 5 de la tarda a la mateixa escola, tot i que alguna es fa al migdia. Per obtenir informació més detallada de les diferents activitats, podeu posar-vos en contacte amb el centre.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website