Atenció al públic:

8:30h. - 18:30h.

Cervantes, 34

08600 Berga

93 821 01 86

vedrunaberga@vedruna.cat

Vedruna i Cambridge signen una aliança estratègica per millorar l’anglès

La Fundació Vedruna Catalunya Educació ha signat un acord estratègic amb Cambridge University Press & Assessment amb l’objectiu de millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa a les 39 escoles d’aquesta xarxa educativa, que compta amb més de 22.000 alumnes. L’aliança contempla la formació dels docents, la implementació d’avaluacions formatives a 6è de Primària, així com la certificació oficial del nivell d’anglès a 4t de l’ESO i a 2n de Batxillerat.

L’acord permetrà a tot l’alumnat de les escoles Vedruna accedir a una prova externa de coneixement de la llengua anglesa. Segons explica el director de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Josep Closa, les escoles Vedruna són presents a 34 municipis de Catalunya i les seves aules reflecteixen la diversitat social i demogràfica que hi ha al territori. Per això, Closa subratlla que “és important universalitzar aquestes acreditacions oficials perquè l’excel·lència i la qualitat en l’aprenentatge de l’anglès siguin per a tothom”. En aquest sentit, considera “una oportunitat molt bona compartir aquests objectius amb una institució amb l’experiència i trajectòria de Cambridge”.

Actualment, tres de cada quatre alumnes de les escoles Vedruna tenen un nivell alt o mitjà alt en llengua anglesa. Així ho avalen els resultats del darrer curs de les proves de Competències Bàsiques que promou el Departament d’Educació, i que es fan a 6è de Primària i 4t d’ESO. “Tenim una bona base en el coneixement de l’anglès”, apunta Manel Salas, responsable de Pedagogia i Innovació de les escoles Vedruna. “Disposar d’aquestes proves externes de nivell ens ajuda a la millora continuada en l’aprenentatge de la llengua anglesa; estem compromesos amb assolir els nivells que es proposen en el marc europeu”, hi afegeix.

Josep Closa, director General de Vedruna Catalunya Educació, juntament amb Manel Salas, responsable de Pedagogia i Innovació, i Mario Mercader, coordinador d’Activitats Plurilingües, van representar la Fundació a l’acte de signatura, consolidant aquest compromís.

L’objectiu de Vedruna és assegurar que tots els alumnes, independentment de la seva situació, tinguin accés a les mateixes oportunitats educatives de qualitat. L’aliança amb Cambridge és un pas clau en aquesta estratègia, que no només beneficiarà els 22.000 alumnes de Vedruna, sinó també els 140 docents d’anglès que seran capacitats en metodologies innovadores i en les millors pràctiques pedagògiques.

Aquest acord és un exemple clar de com Cambridge University Press & Assessment està democratitzant l’accés a l’excel·lència educativa i la certificació de nivells d’anglès. Amb Vedruna, la primera institució al territori amb 39 escoles que garanteix la certificació d’anglès per al 100% del seu alumnat en finalitzar cada etapa, reforça el compromís amb la qualitat i l’equitat.

En el marc de la signatura, Ignacio Irurtia, director de Cambridge Iberia va felicitar i agrair a la Fundació Vedruna pel fet de dipositar la seva confiança en Cambridge: “Reconeixem la gran feina dels seus equips directius, altament motivats i cohesionats, que lideraran la implantació de les fases d’aquesta aliança a les seves escoles. Des de Cambridge Iberia garantim que treballarem incansablement perquè aquesta col·laboració sigui un èxit rotund i un exemple a nivell mundial”.

Amb aquest acord, Fundació Vedruna i Cambridge no només busquen millorar el nivell d’anglès dels estudiants, sinó també proporcionar una formació integral que prepari els joves per al futur, amb el suport d’un reconeixement internacional com és el de Cambridge.

Next

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website