Atenció al públic:

8:30h. - 18:30h.

Cervantes, 34

08600 Berga

93 821 01 86

vedrunaberga@vedruna.cat

Benvinguts al nou curs escolar 24-25

Bon dia a totes les famílies!

Amb l’inici del nou curs acadèmic, des de la Llar d’Infants, Infantil, Primària, Secundària fins a Cicles Formatius, estem encantats de donar-vos la benvinguda a una etapa plena d’energia, entusiasme i noves oportunitats d’aprenentatge.

Aquest any, l’escola ha preparat una sèrie de novetats i projectes que, estem segurs, enriquiran l’experiència educativa dels nostres alumnes. Hem renovat les instal·lacions, incorporat noves tecnologies i reforçat l’equip docent per garantir un ambient d’aprenentatge estimulant i adaptat a les necessitats de cada etapa.

Estem molt contents de començar aquest curs amb tots vosaltres, amb l’objectiu de seguir oferint una educació de qualitat que fomenti el creixement acadèmic, personal i social dels nostres estudiants. Aprofitem per recordar-vos que la comunicació entre l’escola i les famílies és fonamental per al desenvolupament dels vostres fills, i us animem a participar activament en les activitats i esdeveniments que es programaran al llarg del curs.

Comencem amb molta energia i moltes ganes de fer d’aquest curs una etapa memorable. Us esperem amb els braços oberts i desitgem un any ple d’èxits i alegries!

Atentament,

L’equip de l’escola

Previous

Next

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website