Atenció al públic:

8:30h. - 18:30h.

Cervantes, 34

08600 Berga

93 821 01 86

vedrunaberga@vedruna.cat

PREINSCRIPCIONS LLAR D’INFANTS 2021-2022

Del 10 al 21 de maig podeu fer la preinscripció a la nostra Llar d’Infants, presentant la sol·licitud a la secretaria de l’escola.

A la Llar d’Infants de la nostra escola acompanyem els alumnes durant el procés d’ensenyament-aprenentatge perquè ells en són els protagonistes. Som una escola propera, integradora, que aposta per la comunicació famílies-escola en un clima positiu i motivador. El treball emocional és el pilar sobre el qual se sosté tot l’aprenentatge en aquesta etapa tan important.

Els més petits de l’escola aprenen a través de l’experimentació, de les vivències, dels hàbits i del treball dels valors. Els espais d’aprenentatge els obre un ventall infinit de possibilitats a través del joc i de l’experimentació. Els hàbits, les rutines diàries i activitats complementàries com els contes o titelles també són molt importants en aquesta etapa.

Una de les novetats és el preu de la mensualitat del matí, que cobreix la franja de 9 a 13h, és de 135€, mentre que l’horari de 8 a 9 passa a ser d’acollida matinal i costarà 19€/mes per a totes aquelles famílies que necessitin aquest servei (en cas de ser esporàdic el preu és de 2€ al dia).

A més, les famílies que porteu el vostre fill/a al matí teniu la possibilitat de portar-lo/la a la tarda, de 15h a 17h, afegint, només, 25€ mensuals.

També, en la mateixa línia, hem ajustat, dins de les nostres possibilitats, el menjador i les vigilàncies (13-15h). 

  • Menjar portat de casa i vigilància (Lactants) → 70€/mes (es farà descompte, per motiu d’absència, a partir del 6è dia). En cas de dinars esporàdics, es cobraran 4,5€/dia
  • Menjador i vigilància (Lactants, llar 1 i llar2) → 7€/dia

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a