Notícies

ENTREVISTA A LA NÚRIA PICAS

Aquest matí, a la sala d'actes de l'escola, els alumnes de 5è han tingut l'oportunitat  d'entrevistar a la campiona del món d'Ultratrail del 2012, la Núria Picas. Els alumnes de quart i sisè també han assistit a l'acte.

   En el bloc 'Gent de pes' del projecte de llengua que estan realitzant els alumnes de cinquè, han treballat el tema de l'entrevista amb l'objectiu d'aprendre a escriure i portar a la pràctica una entrevista a una 'persona de pes', com és ara actualment la Núria Picas.

   Els alumnes han preparat l'entrevista seguint l'estructura d'aquesta tipologia textual i també s'han hagut d'organitzar diferents tasques coma ara: persones encarregades de filmar, de fer fotos, de preguntar, d'anotar les respostes...

   Després de la presentació de la convidada per part d'un alumne, la Núria ens ha anat explicant un power titulat 'Núria Picas i una vida', així com també ens ha ensenyat alguns vídeos molt emotius d'aquesta activitat que tant li agrada, córrer.

   Els alumnes han mostrat molt interès per totes les seves explicacions i s'han contagiat del seu caràcter alegre i distès. Al final de l'entrevista, els alumnes de cinquè han pogut estar amb ella, que molt amablement els ha dedicat la seva firma.

   Li agraïm molt que avui hagi pogut estar amb tots nosaltres i li desitgem molta sort en la seva carrera!